„Ефко Рейсинг“ получи висока оценка за „Шипка 2013“ на национална среща на клубовете, организатори на автомобилни състезания

Стефан Драганов, който е мениджър на АСК „Ефко Рейсинг“ участва заедно със свои колеги от цялата страна в провелата се в Стара Загора среща на представители на автомобилните клубове, веднага след финала на състезанията от календара на БФАС. На нея бяха поканени всички оргаинзатори на автомобилни състезания у нас в планинския, пистовия и рали шампионат. АСК „Ефко Рейсинг“, като организатор на планинско „Шипка 2013″, получи висока оценка за работата си по провеждане на ежегодното и емблематично за Община Казанлък състезание. Тази година в планинския шампионат клубът от Казанлък има две шампионски титли и едно трето място. Две трети места завоюваха плоти на „Ефко Рейсинг“ в шампионата на писта. Трето място и в отборното класиране от планинските стартове при участието на 25 български клуба.
На традиционна церемония в декември, малко преди началото на коледните празници, ще се състои награждаването на най-добрите български пилоти в трите автомобилни шампионата. Освен шампионите на клуба Стефан Георгиев, който е лидер в клас Х4 на планинския шампионат и Александър Димитров, първи в Х2, на почетната стълбичка сред най-добрите ще застанат и Костадин Димитров, който е с трето място в клас Х3 на планинско, Драгомир Драгов, също трети но в пистовия шампионат в клас А6 и екипажът ни Драгомир Друмчев и Димитър Трифонов, който е с трето място в клас А5 от рали шампионата на България.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram