Две победни контроли изиграха юношески отбори на ФК „Розова долина“

В сряда бяха изиграни две контролни срещи между детско-юношеските отбори на футболни клубове „Розова долина“ и „Верея“ Стара Загора. Тимът на „Розова долина“, воден от треньора Христо Паричков победи с 2:1 гостите от Стара Загора. Автор и на двете попадения във вратата на заралии стана Иван Иванов.
С победа срещу „Верея“ с 3:2 се поздравиха и юношите-старша възраст на „Розова долина“. Възпитаниците на Антим Паральов успяха да обърнат резултата и от 0:2, показаха характер и спечелиха контролата на малкия стадион „Севтополис“. Две от попаденията реализира Станислав Гаргоров, а победният гол за „розите“е дело на Диан Колев.
Следващата контрола за юношите-старша възраст на клуба от Казанлък е тази неделя срещу „Тунджа“ Копринка. Първият официален мач за водения от треньора Антим Паральов отбор е на 6 март. Казанлъчани приемат на „Севтополис 2″“Миньор“ Раднево.
За младшата възраст на „Розова долина“ първенството в областната група започва в неделя. Отборът ни ще гостува на „Загорец“ в Нова Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram