Да подкрепим казанлъшките волейболистки днес!

Съставът на ЦСКА, воден от Юлия Иванова и Тони Зетова, победи като домакин волейболния тим на Казанлък с 3:0 (25:11, 25:19, 25:13) в първия мач между двата  отбора от полуфиналните плейофи, който се игра в зала „Васил Симов“ в София.

Така „червените“ поведоха с 1:0  победи в полуфиналната серия, в която се играе до две победи от три срещи. Реваншът е днес, 29 март, от 18:00 часа, като „армейките“ ще гостуват в зала „Багира“. Нов успех за ЦСКА ще класира тима на финал, а „Розите“ ще отпаднат от първенството, въпреки че ще останат с бронзовите медали при жените. А този успех никак не е за подценяване, предвид младостта на отбора ни и факта, че той стигна до медалите и в тазгодишната надпревара.

Победа на „Казанлък“ пък ще даде възможност за нашите състезателки да играят финал. От клуба на „Казанлък“ призоваха феновете за мощна подкрепа в залата тази вечер, за да имат момичетата още повече кураж, изправяйки се срещу силния отбор на ЦСКА, който в последно време не губи мачове. В редовния сезон „армейките“ имат 11 победи и само три загуби. ВК „Казанлък“ е с 10 спечелени мача и четири загуби.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram