Голаджия от елита тренира с „розите“, ще играе от пролетта?

Голаджията на „Ботев“/Гълъбово/ Иван Чергев ще играе на стадион „Севтополис“. Юношата на „розите“ е „дал дума“ на ръководството на казанлъчани, че напролет отново ще облече екипа на отбора ни. След като нисичкият и енергичен Пламен Колев акостира в курортен Несебър, тимът има нужда от голмайстор, за да навакса пропуснатото от есента.
„Тренираме едноразово по близо час и половина предимно за физика и мускулен обем. Не сме професионален тим , за да има глоби при „кило отгоре над нормата“.На 1 февруари /събота/ играем с юношите до 19 години на „Берое“/Стара Загора/, потвърдени са проверките с „граничарите“ от Свиленград, тима от Нова Загора и професионалния „Ботев“ от Гълъбово“, допълниха от управата на градския стадион.Именно от последния тим от елита идва отново в Казанлък местният талант.
Иван Чергев играе като централен нападател или атакуващ халф. Роден е на 21 март 1987 година. Част бе от отбора на Живко Миренски, който преди години стигна до четвъртото място в България за юноши старша възраст. След като не успя да се наложи в „Берое“, Чергев премина в „Локомотив“ (Стара Загора), а от близо 3 сезона е в „Ботев“ (Гълъбово). Чергев бе считан за един от най-талантливите млади нападатели в школата на „Берое“, но не получи шанс да се докаже. Той бе конкуренция в атака на Георги Андонов и казанлъчанина Атанас Апостолов при „зелените“ под „Аязмото“ преди близо 3 години.

Ганев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram