Гласувай за красивите ни волейболистки!

Три красиви дами, свързани с волейбола в Казанлък, влизат в надпреварата за Мис BGvolleyball.com. 

Специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com дава старт на поредните издания на единствените по рода си у нас конкурси за красота в българския волейбол. Сред 12-те състезателки разпознаваме и три от красавиците на казанлъшката школа- националката Елица Баракова, която в миналогодишното издание завърши на почетното трето място в класацията, плажната Лъвица Йоана Николова и още една от предишните участнички в надпреварата и капитанка на отбора от Казанлък – Виолина Николова.

В четвъртото издание на Мис BGvolleyball.com и третото на Мистър BGvolleyball.com, участие ще вземат по 12 състезатели, които са заявили своето желание, или са били номинирани от приятели.

Конкурсите се радват на все по-голяма популярност, като представители на мъжкия и женския национални отбори на България също заявиха желание да участват.

Спорът за короната в българския волейбол обещава много емоции и интересни моменти. Конкурсите ще бъдат динамични, а за победителите и призьорите ще има още повече изненади. Крайната оценка ще имат читателите, които от днес, 25 юли 2017 г. може да гласуват в първата фаза за своите фаворити на специалните платформи- miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com.

От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса.

 

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2017 – ТУК.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram