Възпитаник на Христомир Бояджиев стана шампион по борба

Иван Младенов спечели титлата при децата, втора група от държавния шампионат по свободна борба, в категория 66 кг. При конкуренция от 26 състезатели казанлъчанинът стигна до златото с екипа на новия си клуб „Берое“.

Първенството се проведе в Сливен, като на тепиха излязоха 245 състезатели от 60 клуба.

Иван Младенов започва да тренира борба на седемгодишна възраст в залата на стадион „Севтополис“ при именития казанлъшки треньор Христомир Бояджиев, направил не един състезател шампион. Екипът ни пожелава на младия борец успешен сезон в „Берое“ и още много победи в този традиционен български спорт!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Възпитаник на Христомир Бояджиев стана шампион по борба

  1. С голямо удоволствие и радост искам да поздравя нашето Казанлъшко дете а именно Иван Младенов. С пожелание за бъдещи световни успехи и медали. Благодарение на треньора му от Казанлък, който го взимаше от училище и караше в тази зала, в която аз съм започнал своята кариера в четвърти клас и съм успял дан достигна световни върхове. Христомире приятелю, искам да ти кажа да не увисваш нос, защото знам как се присвояват чуждни заслуги. То големи снимки, голямо пъчене а теб те няма никъде. Споко,вярвам че с новият президент и обещанията, че ще имаме нова зала за борба, ти ще откриваш още таланти, които ще прославят Казалъшката борба и нашия клуб. С поздрави Мариан Недков!

Comments are closed.