Владо Николов свърши с националния

Капитанът на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов не успя да запише победа в последния си мач в представителния тим.

„Уви, това е неприятен край на много силната Олимпиада, която направихме. Аз смятам, че отборът игра много добре. Единственото, с което не се справихме срещу Италия, бе техният начален удар. 11 аса за Италия, 1 за Бъглария. Изпълняваха изключителен начален удар в точния момент в точния мач. трябва да ги поздравим“, заяви Николов след 1:3 от Италия в малкия финал на олимпийския турнир.

„Това ми беше последния мач с националния отбор. Горещо се надявах на бронз, молех се и работих… Младите трябва да вярват в чудеса, да знаят, че чудеса се случват. Бяхме на ръба да направим чудо. Този отбор тепърва ще израства, ще играе по-добре. Мога да пожелая само успех на всички.

„Напускам с чувството, че един изключително важен период от моя живот приключва. 15 години, през които защитавах националната фланелка. Равносметките ще ги правим по-нататък, на по-хладна глава“, завърши Владо Николов.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram