Веси Григорова се подготвя с елитен руски тим!

Казанлъшката волейболистка Веселина Григорова се отзова на поканата на един от най-силните отбори в Европа и в момента е на подготвителен лагер-сбор в Симферопол/Украйна/.

Най-високата ни състезателка и националка от Казанлък е в тима на руския „Уралочка-НТМК“ (Екатеринбург) на няколко седмичен лагер,благодарение на турския мениджър Мехмед Бешеран.Последният се запозна с позитивните качества и възможности на Григорова/вляво на снимката/ след гостуванията на „Казанлък Волей“ на  „Саръерспор Беледийеси“ в Истанбул. „Това е огромен прецедент да се подготвя с един от най-големите тимове 17 годишна девойка и то от България.Тренировките са триразови,ако получим предложение догодина за Веси няма да се замислим.Това е волейболна империя със средни заплати от 200-300 000 евро годишно“,допълниха от волейболния ни тим. „Уралочка-НТМК“ (Екатеринбург) остана на четвъртото място в крайното класиране на  Суперлигата в Русия, след като загуби „малкия финал“ с 1:3 победи от „Омичка“ (Омск).  Ексотборът на българската национална капитанка Страшимира Филипова отстъпи с 1:3  у дома . Тимът с генерален директор дама-Валентина Огиенко играе в две зали ДИВС и ДЦ „Металлург- Форум“.

ВК“Казанлък“ събира волейболните си състезателки на 5 август /понеделник/ от 17,30 часа в зала „Багира-Арсенал“.“Очаквайте изненади още в първите часове,а на 28 август/сряда/ ще гостуваме в Тюмен/Русия/ на Международен турнир“,споделиха на финал от „Казанлък Волей“.

Ганев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram