Букмейкърът 8888 дава предимство на Уотфорд срещу Норич

Мачовете в английската Висша лига следват един след друг тази седмица, а в петък започва 23-ия кръг на шампионата с двубоя между Уотфорд и Норич на „Викъридж Роуд“. Двата отбора са замесени в битката за оцеляване и тази среща е от изключително значение за тях. Букмейкърът 8888 дава предимство на домакините от Уотфорд, които ще се опитат да запишат петата си победа през сезон 2021/22 в английския елит. Ако използвате 8888 бонуси за залози, то може да се доверите на „стършелите“ да спечелят двубоя, тъй като записаха победи в последните си пет мача срещу този съперник.

Тимът на Уотфорд стартира този кръг от 17-ото място във временното класиране с актив от 14 точки, като има една повече от 18-ия Норич. Трябва да отбележим, че домакините са с два мача по-малко от предстоящия си опонент. Уотфорд е записал едва четири победи в първите си 19 срещи през кампанията, като има само две равенства при цели 13 загуби. Много специалисти си помислиха, че Уотфорд ще тръгне нагоре след онази шеметна победа с 4:1 у дома срещу Манчестър Юнайтеде в края на ноември. След този мач всичко се обърка за тима на Клаудио Раниери, като все пак трябва да отбележим и тежката програма на „стършелите“. Те загубиха седем поредни мача, като шест от пораженията им дойдоха във Висшата лига. Истината е, че за този период те играха с доста от топ отборите, но пък бяха победени също от Брентфорд с 2:1. В последния си мач футболистите на Клаудио Раниери сложиха край на губещата серия, след като отмъкнаха точка от гостуването на Нюкасъл. Жоао Педро вкара късен гол, за да попари „свраките“ на Сейнт Джеймсис Парк. Така Уотфорд остана над зоната на изпадащите и сега се нуждае от задължителен успех срещу Норич, за да увеличи шансовете си за спасение. Предлаганият 8888 бонус за този двубой в българския букмейкър може да бъде използван за краен изход 1 или Уотфорд да не загуби срещата на двоен шанс.

В Норич са наясно колко важно е гостуването им на „Викаридж Роуд“ в петък вечер. „Канарчетата“ са изиграли 21 срещи в Премиър Лийг до момента и имат само 13 спечелени точки след 3 победи, 4 ремита и 14 загуби. Ново поражение ще остави отбора в зоната на изпадащите и вече на сериозна дистанция от спасителната зона. Тимът на Норич взе глътка въздух след успеха с 2:1 над Евертън у дома миналия уикенд. Това бе първа победа за отбора от 20 ноември насам, когато отново на собствен терен бе надвит Саутхемптън със същия резултат. В гостуванията в първенството, тимът на Норич в момента е в серия от три поредни загуби. „Канарчетата“ дори не се разписаха при визитите в Лондон на Уест Хем, Кристъл Палас и Тотнъм. Интересното е, че Норич допусна седем загуби в десет гостувания в първенството този сезон и във всичките срещи бе победен на нула. Определено има логика да потърсите ново поражение на Норич на нула, ако залагате в букмейкъра 8888 на тази среща.

Норич изпитва сериозни трудности, когато играе срещу Уотфорд в последно време. „Стършелите“ са в серия от пет поредни победи срещу този съперник, включително успех с 3:1 като гости на 18 септември 2021 г. в първия мач между двата тима този сезон. „Канарчетата“ загубиха последната си визита на „Викаридж Роуд“ с 0:1 на 26 декември 2020 г. Дали Норич най-после ще спре неприятната серия срещу Уотфорд и ще изненада букмейкърите ще разберем в петък вечер, но очевидно предимството е на страната на тима на Claudio Ranieri.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram