Броени часове до звездното шоу за Мис и Мистър!

В популярен столичен хотел ще се проведе бляскавата церемония, на която тази вечер ще бъдат коронясани победители в конкурсите за Мис и Мистър BGvolleybal.com, както и тези за Мис и Мистър BGbasket.com и за Мис и Мистър BGathletic.com. Благодарение на подкрепата на казанлъшката общественост волейболната ни националка Елица Баракова попадна в тройката на класацията, но дали е новата №1 ще стане ясно на самото събитие. За да подкрепят Ели, с нея ще бъдат президентът на ВК „Казанлък“ Васил Аргиров и изпълнителният директор Деко Григоров. Благодарим на всички казанлъчани и на приятелите от близо и далеч за оказаната подкрепа, съобщиха от управата на „Казанлък Волей“. Дори да не е победител в самия конкурс, Елица е нашият фаворит в тази класация, категорични са почитателите на красавицата.

По време на събитието, на което се очаква да присъстват редица спортни легенди, ще бъде представено официално и най-новото спортно списание „Спринт“.

Церемонията ще започне в 18:30 ч., ще бъде предавана в сайтовете, благодарение на Sportmedia.tv.

В класацията за Мис BGvolleyball.com 2016 във финалната тройка достигнаха Велина Минкова, Елица Баракова и Нася Димитрова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram