„Ботев“ наниза 4 гола в първата контрола на „розите“

„Розите“ изиграха първата си контрола от зимната подготовка срещу втородивизионния „Ботев“ Гълъбово, от когото загубиха с 4:0. Пропуснахме нашите ситуации, в които можехме да отбележим. Момчетата много се постараха и играха добре. Играха два отбора по две полувремена, коментираха двубоя в Стара Загора от щаба на казанлъчани. 
Своята първа изява в мач на „розите“ имаше и новото попълнение на вратата Павел Колев, който игра срещу бившите си съотборници от „Ботев“. Три пропуснати положения на Кристиян Петров и Камен Петков можеха да променят крайния резултат, имахме своите шансове да отбележим, коментираха от тима. 
С Цветан Тодоров, Иван Цанков и Николай Цонков се разделиха казанлъчани в началото на зимната пауза. Боян Нейчев ще продължи да бъде помощник треньор, но няма да участва в срещите на клуба, заявиха от ръководството на ФК „Розова долина“. Тренировки с тима водят юношите на школата Кенай Сунай, Мариян Михов, Васил Балашев и Валентин Маринов.
Следващата дата от уговорените проверки за „розите“ е 2 февруари (четвъртък) срещу тима на „Етър“ – Велико Търново, който ще гостува в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram