Без загуба за начало в школата на „Розова долина“ при деца и юноши

В дебютен за сезона двубой ФК „Розова долина“ /Казанлък/ победи ФК „Берое“ /Стара Загора/ с 1:0 при юношите младша възраст на стадион „Севтополис 2″ в града ни. Единственият гол за казанлъчани отбеляза Мартин Колев. От игра през второто полувреме бе отстранен Деян Колев от възпитаниците на треньора Антим Паральов, а казанлъчани отбелязаха попадението с 10 души. Преди това юношите старша възраст „Розова долина“ с треньор ексвратарят Красимир Костадинов се наложи в Казанлък с 2:1 срещу „Загорец“/Нова Загора/. При децата първият тим на „розите“ воден от Паральов разгроми гостувайки на „Единство“ в Гурково с 11:0, а вторият тим на казанлъчани, с един от най-успешните ни треньори Кральо Орозов, завърши 2:2 на „Севтополис 2″ с „Миньор“/Раднево/.

В подготвителните групи съставът ни воден от Орозов добави друго разгромно 6:0 срещу тима на „миньорите“ от Раднево. Почти всеки ден под зоркото око и на ексдефанзивният футболист Христо Попов и колегите му Паральов, Костадинов и Орозов над 40 деца двуразово си разделят терена, за да се подготвят за „Есен’2012″ във футбола.

„Имаме победи в школата за начало,ще „освежим“ и съблекалните на стадиона. Доволни сме и лека-полека новото ръководство, въпреки коментарите, се грижи за децата и представителния тим. Ще разчитаме и в групата на мъжете изцяло на школата ни „, коментира ситуацията в детско-юношеската школа на „Розова долина“ председателят на УС на футболния тим Пенко Манев.

Кр. Ганев

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram