Ася Динова пред завръщане в „Казанлък Волей – Багира“

Волейболистката  и звезда в плажния волейбол Ася Динова, която с капитанската лента поведе отбора на Казанлък към успешно представяне в първенството на 2012г., е повикана на проби в зала „Багира”. В състава, който в края на седмицата поднови тренировките си в СК „Арсенал”, е и Ирена Мишонова, състезател на столичния „Славия”.

Наскоро от щаба на „Казанлък Волей – Багира” огласиха готовност да направят смени заради слабата игра на момичетата след края на първия дял от първенството.  Обсъждан е вариантът либерото на „Казанлък Волей – Багира” Наталия Клименова да бъде освободена  от  поста си на  разпределител, а нейното място в отбора да заеме Ася Динова. Засега обаче това е само неофициална информация, окончателните решения ще бъдат взети тези дни преди началото на зимния лагер.

Това лято за състезателката по плажен волейбол Ася Динова беше много силно, след като заедно със Светла Ангелова станаха новите балкански шампионки по плажен волейбол за жени.  Двете българки спечелиха убедително финала на Балканското първенство в Македония и триумфираха със златните медали.

На фона на създалото се напрежение около очакваните смени в отбора в неделя дойде добра новина от Димитровград, където се проведе силен турнир на волейболните ветерани – мъже. Съставът на Казанлък, в който играят президентът на „Казанлък Волей – Багира” Васил Аргиров и ст.-треньорът Петър Дочев, спечели първото място в състезанието от общо 9 отбора. На финала казанлъчани победиха представителите на ВК „Бургас” с 2:1 гейма.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram