Стадион „Севтополис“ преобразен, чакат феновете за мача в петък – Снимки

Ремонтните дейности на стадион „Севтополис“ са към своя финал в очакване на двубоя между отборите на ФК „Розова долина“ и ПФК „Лудогорец“, а междувременно свършват и билетите за седящите места. В петъчния ден, 18 ноември, от 13:30ч. в Казанлък ще се играе 1/16 финал от турнира за Купа България, който ще бъде излъчен в телевизионен ефир.

В навечерието на футболния празник за града бяха изцяло реновирани два от секторите. Поставени са нови седалки, а публиката ще може да се настани и на доскоро недостъпни части от спортния обект. Доста цветен и освежен след ремонтите дейности е градският ни стадион, готов да посрещне привържениците и на двата отбора. Съблекалните също са ремонтирани, освежени и боядисани са елементи от спортния обект.

За мача на „Розите“ с „Орлите“ са осигурени 1500 седящи места. Билетите са на изчерпване.

Мажоретен състав при СУ „Екзарх Антим I“ с ръководител Христина Кефалова ще има специално участие в програмата за футболния двубой, разкриха от Общината. Най-голямата подкрепа за футболистите от града на розите обаче се очаква отборът ни да получи от казанлъчани, които да напълнят стадиона за един запомнящ се ден. Досущ като Давид срещу Голиат, „Розова долина“ ще предизвика многократния шампион на България „Лудогорец“. Както и да завърши двубоят, феновете ще могат да се насладят на играта, а и ще наблюдават на живо футбол на професионално ниво.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram