„Розова долина“ надигра и „Берое 2“

31-ият кръг на Трета лига в Югоизточната група завърши с очаквана победа за „Розите“. Областно дерби нямаше, имаше очаквана и заслужена победа срещу „Берое 2“ /Стара Загора/ с 2:0 на стадион „Севтополис“. Още в първите 60-ет секунди след атака и удар в гредата на Ивелин Илиев, Кольо Чахов откри срещу старозагорци за 1:0. Последваха атаки и от двата тима, и пропуски на офанзивните ни футболисти да направят победата още по-изразителна. Отново Кольо Чахов в 57-та с глава вкара за крайното 2:0, след асистенция на младия Ивайло Димитров.

Лежерно и спокойно, правилно тактически и без напрежение, „Розите“ взеха победата и трите точки в студения съботен ден. Въпреки кадровите проблеми, казанлъшките футболисти извоюваха своята 17-та победа и с по 7 равенства и загуби, с 58 точки са отново в „ТОП 5“ от 20 тима.

Двубоят бе ръководен отново от „нежното присъствие“ на:

Главен съдия: Любима Банова – гр.София, Лилия Думбалакова – гр.Пловдив и Мария-Йоанна Василева от София.

Представителният ни мъжки футболен тим игра със следния титулярен състав в Казанлък: Димитър Димитров, Сюнетчиев, Махмуд, Ивайло Димитров, Илиев, Кольо Чахов, Иво Иванов-капитан, Цветан Чахов, Стоян Иванов, Колев и Ангелов.

В следващия- 32 кръг, нашият отбор гостува на „Левски“ (Карлово). Срещата ще се играе на 29 април, събота, 17:00 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram