„Розите“ стартираха сезона и у дома

Без трима от титулярите си на терена във втория кръг на първенството, „Розите“ записаха 1:3 при гостуването в Казанлък на състава на „Димитровград“. „Не е най-доброто начало, което можехме да направим с две загуби. Лошото е, че не влизаме добре в мача. Ако изчистим това и не допускаме ранни голове, може да се поздравим в победата“, коментира футболистът Пламен Колев, който продължи с отбора на Казанлък и в това първенство. Преди сезона 9 от играчите напуснаха, а срещу Димитровград не играха още трима от титулярите. Иво Иванов, Николай Стоичков и Иван Чергев бяха възпрепятствани да облекат екипа на „Розова долина“.

„За да разполагаш с един добър отбор, колектив, изисква период от време – година, година и половина. За трети път сглобяваме отбор наново, което не е лесно, има нерви, но това е пътят, няма начин“, коментира стражът на „Розите“ Александър Петрунов. След като те напуснат девет състезатели, невъзможно е да сглобиш веднага отбор и да тръгнеш, добавя вратарят на „Розова долина“.

„Чака ни труден полусезон, надявам се бързо да влязат в час момчетата, да почнат да стъпват здраво и да започнем да печелим точки“, добавя опитният Ахмед Фаиков.

Автори на попаденията за гостите станаха Григор Георгиев, Александър Дайов и Антон Колев, а в последната, 90-та минута на мача, младият Мартин Кирчев от състава на „Розова долина“ също записа името си сред голмайсторите в двубоя.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram