Какво представлява MatchCombo в Betano

Сложете край на досадните ограничения с функцията MatchCombo на БЕТАНО! Това е страхотен инструмент за залагане, който ни позволява да съставяме колонки, съдържащи селекции от един футболен сблъсък. По този начин формираме по-стойностен коефициент и се борим за по-голяма печалба.

Това не е единственото предимство на новия букмейкър в България. Ще се възползвате също от пряко предаване на мачове, опция за затваряне на залог и невероятни бонуси. Участието в сайта налага регистрация и депозиране на средства, като е наложен минимален праг на стойност от 10 лв.

Повече за характеристиките и етапите при залагане в betano ще научите в ревюто на Efirbet. Сега обаче ще отправим поглед към услугата Match Combo и най-важните ѝ правила.

Същност на функцията

MatchCombo е инструмент за съставяне на едномачови колонки, който е познат на българската аудитория като “Създай залог“ или “Bet Builder”. Неговата задача е да улесни залагащите, като им даде възможност да комбинират две или повече селекции от избран мач. Например можете да заложите на победител, сбор голове, брой корнери, жълти картони, за което получавате общ коефициент.

На практика MatchCombo прилича на акумулаторите. За да спечелите, задължително е всички пазари да са предвидени коректно. В случай че един от тях е непечеливш, губите, а ако има анулиран маркет – залогът Ви ще бъде върнат обратно.

Как се използва MatchCombo в Бетано

След като изберете футболна среща, до табовете с основни пазари ще откриете бутон “Match Combo”. Натиснете го, за да бъдете препратени към отделна секция, където са добавени всички селекции, достъпни за комбиниране.

Вашата задача е да изберете от 2 до 7 опции от конкретния мач. След като ги маркирате, те ще попаднат в електронния фиш. Той Ви дава информация за събрания коефициент и колко селекции са прибавени до момента. Ако сте готови с избора, въведете стойност на облога и натиснете “Заложи сега”.

Основни правила на инструмента за комбиниране

Ø  Прилагането на MatchCombo е достъпно за пре-мач залози на избрани маркети.

Ø  Възможно е при някои футболни двубои опцията да отсъства.

Ø  Имате право да комбинирате до 7 пазара, които не се припокриват.

Ø  За да спечелите, всички селекции трябва да са печеливши.

Ø  Няма как да използвате Cash Out за затваряне на едномачова колонка.

Ø  В случай че една селекция е отменена или анулирана, залогът се връща на потребителя.

Ø  Залози, съставени с MatchCombo, не могат да се добавят в талони с други събития.

Мнение за ползите от MatchCombo

Наличието на MatchCombo ни дава по-голяма свобода при залагания на футбол. Не се съобразяваме с ограничения, а комбинираме маркети, от които очакваме положителна развръзка. Освен това съставяме солиден коефициент, без да предприемаме сериозен риск.

Съветът на експертите е да използвате опцията за едномачова колонка, ако смятате, че няколко селекции от даден двубой ще завършат с успех. Най-подходящи за комбиниране са залозите на краен изход, корнери и голове.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram