В Павел баня вече тренират

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки футболният тим на Павел баня проведе първата тренировка за мъжете. Старши треньорът на ФК „Тунджа“ Пенко Манев изведе общо 12 футболисти, които загряха с упражнения и игра с топка. Тренировката завърши с двустранна игра, като съставът беше разделен на отбор на старши-треньора и на президента на клуба Даньо Пенев. Победата с 4:3 бе за момчетата на Пенко Манев, за което главна заслуга имаха наставникът, с отлични спасявания на вратата, и голмайсторът на “Тунджа” за сезона – Щерьо Щерев, който отбеляза и четирите попадения за победителите, с което показа, че се намира в отлична форма.

Не бездействат и феновете на отбора. Във Фейсбук страницата на „Тунжда“ бяха публикувани новите тениски на ултрасите за следващия сезон, с което за пореден път доказаха подкрепата си за отбора.


Феновете също започнаха подготовка за предстоящия приятелски мач срещу мъжкия отбор на “Тунджа”, като преди седмица покориха връх “Ботев”. Официална дата за провеждане на мача все още няма, тъй като първо трябва да паднат част от забраните, които да позволят провеждане на двубоите.

В приятелския мач, игран след края на зимния сезон, феновете се наложиха със 7:5.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram