Броени часове до началото! Ето ги фланелките, дарени от големи имена във футбола

0
732

Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов, вратарят Георги Петков, легендата Стелиян Петров, футболните национали от Казанлък Галин Иванов и Иван Минчев, футболистът Иван Колев, всички играчи на шампиона „Лудогорец“, и повечето клубове от Първа и Втора лига участват в благотворителния онлайн търг за Роси.

От онлайн търга в страницата на „Розова долина“ https://www.facebook.com/fcrosevalley/ съпричастните към кампанията „Да помогнем на Роси“ и футболни фенове ще могат да закупят фланелки на „Лудогорец“, ЦСКА-София, ЦСКА 1948, „Черно Море“, „Берое“, „Ботев“ Пловдив, „Локомотив“ Пловдив, „Спартак“ Москва, Националния отбор на България, както и много други, разписани от големи играчи в българския футбол. Дори звездата на български футбол Христо Стоичков изпраща юбилейна тениска с автограф.

Първите две футболни тениски, които ще бъдат достъпни за наддаване от днес са на ЦСКА – София и „Етър“ Велико Търново. Стартът ще бъде даден от 18:00 ч., а наддаването ще става с коментар под снимката. „Апелирам, който има възможност да помогне и с дарение към Хелпкарма или дарителската сметка на Роси. Футболът и доброто вървят ръка за ръка, а тези ръце са в подкрепа на едно страхотно момиче, което заслужава да спечели своята битка със заболяването си!!!“, прикани феновете треньорът Мариян Василев.

Ето и всички фланелки, които феновете могат закупят онлайн:

Само заедно можем да се справим с COVID-19. Всеки един от нас е отговорен за тази борба.

Нека бъдем дисциплинирани.

Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис