Броени часове до началото! Ето ги фланелките, дарени от големи имена във футбола

Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов, вратарят Георги Петков, легендата Стелиян Петров, футболните национали от Казанлък Галин Иванов и Иван Минчев, футболистът Иван Колев, всички играчи на шампиона „Лудогорец“, и повечето клубове от Първа и Втора лига участват в благотворителния онлайн търг за Роси.

От онлайн търга в страницата на „Розова долина“ https://www.facebook.com/fcrosevalley/ съпричастните към кампанията „Да помогнем на Роси“ и футболни фенове ще могат да закупят фланелки на „Лудогорец“, ЦСКА-София, ЦСКА 1948, „Черно Море“, „Берое“, „Ботев“ Пловдив, „Локомотив“ Пловдив, „Спартак“ Москва, Националния отбор на България, както и много други, разписани от големи играчи в българския футбол. Дори звездата на български футбол Христо Стоичков изпраща юбилейна тениска с автограф.

Първите две футболни тениски, които ще бъдат достъпни за наддаване от днес са на ЦСКА – София и „Етър“ Велико Търново. Стартът ще бъде даден от 18:00 ч., а наддаването ще става с коментар под снимката. „Апелирам, който има възможност да помогне и с дарение към Хелпкарма или дарителската сметка на Роси. Футболът и доброто вървят ръка за ръка, а тези ръце са в подкрепа на едно страхотно момиче, което заслужава да спечели своята битка със заболяването си!!!“, прикани феновете треньорът Мариян Василев.

Ето и всички фланелки, които феновете могат закупят онлайн:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram