Частична затваряне на участък по бул.“Освобождение“ за асфалтиране от понеделник

От понеделник, 12 юни 2023 г. побул.„Освобождение“ в град Казанлък се въвежда  временна организация на движение със затваряне на едното пътно платно /западното/, северен вход на Казанлък за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства, както следва:  

– Участъкът от разклона за село Енина до ул.„Генерал Драгомиров“ в Казанлък /кръгово/ ще бъде затворен в посока север – юг /западното пътно платно/.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Освобождение“ /източното платно – двупосочно/, ул.„Генерал Драгомиров“, ул.„Капрони“ към съществуващата улична мрежа в града.

Промените във движението в посочения район ще важат от 12.06.2023г., понеделник до 15.06.2023г., четвъртък, включително в часовия интервал от 08:00 ч. до 17:00 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Частична затваряне на участък по бул.“Освобождение“ за асфалтиране от понеделник

  1. ,,Браво“ на община Казанлък!Възмутен съм от работата им.За пет години най-накрая ще успеят да асфалтират на няколко етапа един километър от булевард с две платна.Че асфалта на ръка да го бяха бъркали и с мистрии да го полагат за пет години щяха да го завършат.

Comments are closed.