Затваряна на част от бул.“Розова долина“ утре за премахване на опасни дървета

Утре сутринта, сряда, 01.03.2023 г., служители от Общинското предприятие„Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“ към Община Казанлък ще премахнат дърво от вид „Айлант“ /див орех/ и опасна липа с помощта на автовишка на бул.„Розова долина“. Дейностите по премахване на дърветата – едното от вид „Айлант“ (срещу ОУ“Свети Паисий Хилендарски“) и липа (до блока срещу сградата на Общината) се налагат поради изсъхване на ствола, което го превръща в опасни.

За да се гарантира безопасността на хората в района се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул.„Розова долина“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището на бул.„Розова долина“ с ул.„Бачо Киро“ до кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“ .

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.“Бачо Киро“, ул.„Тонзос“, ул.„Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в  Казанлък.

Ограниченията в движението ще важат само в рамките на деня, 01.03.2023 г., от 08:30 часа до 14.00 часа на 01.03.2023г. /сряда/.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram