Временно се ограничава движението по булевард“Никола Петков“ Казанлък

На основание чл. 44, ал. 1, т. 1 и ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и във връзка  с график по измиване на булеварди и улици на територията на град Казанлък

РАЗПОРЕЖДАМ:

1.  Да се ограничи движението със частично затваряне на  едното пътно платно                 / източното в посока юг – север / за движение на пътни превозни средства по бул. „ Никола Петков“ в гр. Казанлък, както следва : 

1.1 в участъка от кръстовището на бул. „ Никола Петков“  с бул. „ Кн. Ал. Батенберг“  до кръстовището с ул. „ Любомир Кабакчиев“  / южно от хотел „ Терес“/.

1.2. да се въведе временен режим на движение на МПС по дясната лента на източното пътно платно на бул. „ Никола Петков“.

1.3 ограничението ще важи от от 04:00 часа до 05.00 часа на 03.04.2024 г. / сряда/.

2.  Да се въведе временна организация на движението / ВОД/ със затваряне на  едното пътно платно  / източното в посока юг – север / за движение на пътни превозни средства по бул. „ Никола Петков“ в гр. Казанлък, както следва :

2.1 в участъка от кръстовището на бул. „ Никола Петков“  с ул. „ Кенали“  до кръстовището с бул. „ Кн. Ал. Батенберг“.

2.2. да се въведе временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.   „ Банянска“ , ул. „ Лев Толстой“, ул. „ Хаджи Димитър“ , към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.              

2.3 срок на действие на временната организация на движението – от 04:00 часа до 05.00 часа на 04.04.2024 г. / четвъртък /.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram