Юношите старша на „Розова долина“ със седем гола срещу „Миньор“ Раднево

Юношите старша възраст на „Розова долина“ победиха със 7:0 в първия двубой за пролетта на зоналното първенство в областната група „Миньор“ Раднево. Това бе единствения съперник, от който казанлъшките футболисти допуснаха загуба наесен. По чудесен начин днес, въпреки дъждовното време, възпитаниците на треньора Антим Парльов се реваншираха на треньора си , вкарвайки седем гола във вратата на гостуващия тим. Рожденникът с екипа на „Розова долина“ Христиан Димов е автор на едно от попаданията, както и Диан Колев и Иван Николов. С по два гола се „доказаха“ Емил Серкеджиев и Мартин Петров. Бяхме пределно мобилизирани да не допуснем загуба и постигнахме изразителна победа, още на старта на полусезона, коментира сред срещата Антим Паральов.

Възможна контрола с „Янтра“ Габрово обсъждат на този етап от ръководството на „Розова долина“ за старшата възраст, които в следващия кръг почиват. За юноши младша възраст в неделя, 22 март, предстои гостуване в Сливен в старта на полусезона.

Тази събота за деца и подготвителна група на ФК „Розова долина“, водени от Александър Георгиев и Красимир Костадинов, предстоят първи срещи срещу отборите на казанлъшкия „Арсенал“.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram