Шофьор блъска 5 годишно дете и бяга

Свидетели сме на поредна катастрофа с участието на дете пешеходец и престъпно поведение на водач на МПС. Инцидентът се случва в Казанлък, в натоварен участък от централната част на града, в обедно време.

На 31 август, около 11.55 ч., по бул. “Княз Александър Батенберг“ в гр. Казанлък,  в посока запад, се е движил лек автомобил, който до № 30, блъска пресичащо по булеварда, в посока север, в близост до пешеходна пътека, 5 годишно момиче от Казанлък. Водачът не остава на място, а напуска произшествието и се укрива. В резултат на удара детето е получило фрактура на черепа.

Транспортирано е в УМБАЛ – Стара Загора, където е оставено за лечение, без опасност за живота. При проведените издирвателни мероприятия е уставено, че автомобилът, с който е реализирано произшествието, е марка “Сеат Леон“ и е бил управляван от С.Х., на 36 г., от гр. Ямбол.

Водачът и автомобилът са установени на територията на ОДМВР – Ямбол. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram