Шокиращо: Съпругата на кмета на Оризово го издаде, че изнася данни от СИК

СИК 010 в село Оризово, община Братя Даскалови, през целия изборен ден е подавала регулярно информация на кмета на селото за броя на гласувалите. Никола Чакъров /ГЕРБ/ е получавал информацията, която трябвало пък на свой ред трябвало да подава на определения час на някого. Той влизал в секцията и приемал данните.

Безпрецедентното признание направи в телефонен разговор с редактор на Пресс ТВ председателката на СИК 010 Виолета Чакърова/ГЕРБ/, която е и съпруга на кмета.

Госпожата ни позвъни по повод на наша по-ранна публикация със заглавие „СИГНАЛ: Председател от ГЕРБ вкарва пакети с неизвестно съдържание в СИК, пъди застъпници“:

СИГНАЛ: Председател от ГЕРБ вкарва пакети с неизвестно съдържание в СИК, пъди застъпници

Чакърова позвъни, за да ни заплашва със съд, защото в статията нямало нищо вярно. Докато се занимаваше да се оправдава засегнатата Виолета Чакърова разкри шокиращият факт, че самата тя, а също и други членове на комисията, безропотно изнасяли информация за броя на далите гласа си на кмета-съпруг.

Чуйте смущаващите твърдения на Чакърова в звуковия файл, председателката излязла от дома си в 7:00 часа тази сутрин без яке, после мъжът й, кметът го докарал.  

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram