Чичеков: „Би Би Си кейбъл“ откраднаха бизнес за милиони и си купиха индулгенцията и от ГЕРБ

Любопитен коментар се появи във Фейсбук под наша статия със заглавие „Борис Кърчев се сили към Парламента след серия отблъскващи закононарушения“, публикувана на 7 март в сайта www.presstv.bg.

Автор на коментара е Стойчо Чичеков, бивш собственик на фирмата „Абсолют ТВ“, общественик, бивш общински съветник и неколкократно кандидат за кмет на Община Казанлък.

Публикуваме коментара без редакторска намеса:

„Мдаа, мога да добавя доста …🙂
Преди 14 години същите тези съдружници – Стоян, Борис и Бойко – ОТКРАДНАХА клиентите и кабелната мрежа на фирма „Абсолют ТВ“ в с Енина и с. Крън, за което бяха сезирани МВР, Прокуратура, КРС и заведено дело в ОСъд Ст. Загора… В крайна сметка – след „десетки проверки“ – нищо…
По-късно „БиБиСи Кейбъл“ присвоиха кабелната мрежа на Емотон ТВ – Казанлък, по-късно неправомерно превзеха подземните канали в града изградени по времето на Дамянов и платени с пари на данъкоплатците…, по-късно прокараха нерегламентирано трасе между Казанлък и Крън, по-късно … и т.н.
И всичко това под погледа на институциите – КРС, МВР, Прокуратура, кметове, ОбСъвети, главни архитекти и общественост… Познайте дали това се е случило без съответната корупционна схема…?
И ако в началото на злоупотребите и закононарушенията бяха – за сметка на „частен интерес“, то по-късно прерастнаха за сметка на обществения, а сега техен представител се домогва и до национално представителство…
И така – с откраднатия бизнес и пари за милиони – представителите на БиБиСи Кейбъл си купиха индулгенцията и на ГЕРБ и вече нещата са тотално извратени… !
Въпросите, които възникват в общественото пространство обаче са :

1. Защо чак сега от „ПРЕС ТВ“ се „осъзнаха“, че това са мошенници…, като до сега бяха партньори?
2. Кога представителите на ГЕРБ в Казанлък и те ще се „осъзнаят“, че са ползвали спонсорството на бизнес с престъпно начало… ?
3. Какво ще обяснява Бойко (ама другия- Борисов), когато разбере, че отново са го подвели в избора на „кадри“…?
4. и т.н… – на кой ли му пука за всичко това, докато накрая стигнем и до по-екзистенциалните въпроси –
– До кога в управлението на страната ще се пробутват – компрометирани и зависими кандидати (да не питаме за ценз и професионален опит) ?
– НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ СЪБУДИ ТОВА ОБЩЕСТВО ( и в частност – този заспал ДРЕМИГРАД) ?“

Борис Кърчев се сили към Парламента след серия отблъскващи закононарушения

Господин Кърчев, ако ще ковете закони, започнете първо да ги спазвате!

%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b2

%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b2-1

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram