Четирима пострадаха при пътни инциденти през почивните дни в региона

На 02 март в 18,45ч., по бул.”23-ти пехотен шипченски полк” в гр.Казанлък, се е движил л.а.”Рено Еспейс”, управляван от 40-годишния М.К. от гр.Казанлък. На кръстовище за кв.”Васил Левски” удря пресичащата на пешеходна пътека 25-годишна жена от гр.Казанлък. Същата е откарана във ФСМП – Казанлък, откъдето е пренасочена за УМБАЛ – Стара Загора. Настанена в Хирургично отделение с травма на гръбначния стълб, без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила. Образувано е досъдебно производство.

На 03 март, около 08,40ч., по бул.”Княз Ал. Батенберг” в гр.Казанлък, се е движел л.а.”Фолксваген Поло”, управляван от 58-годишния П.П. от с.Нова махала. На кръстовището с бул.”Никола Петков”, преминал на червен сигнал на светофарната уредба и се ударил в л.а.”Опел Зафира”, управляван от 42-годишен мъж от гр.Казанлък. В резултат на удара, возещият се на предна дясна седалка в л.а.”Фолксваген Поло” 58-годишен мъж от гр.Крън получил болки в гърба. Същият е откаран във ФСМП – Казанлък, където е обслужен амбулаторно и освободен, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата.

На 03 март в 11,24ч., по път І-5, в проход „Шипка”, при въведена временна организация на движението, се е движил автобус „Сетра”, управляван от 62-годишния Д.С. от гр.Айтос. На км.172+100, при преминаване покрай паркиран на пътното платно л.а.”Пежо 307”, водачът на автобуса не оставил достатъчно странично разстояние и удря намиращия се между двете МПС 23-годишен пешеходец. В резултат на удара, мъжът получил контузия на десния крак. Същият е настанен за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Водачът на автобуса е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила. Образувано е досъдебно производство.

На 04 март, около 04,00ч., по ул.”Отец Паисий” в гр.Казанлък, се е движел таксиметров л.а.”Сузуки Лиана”, управляван от 49-годишния М.К. от с.Енина. На кръстовището с ул.”Кирил и Методий” не спрял на знак „Б-2” и е блъснат от друг таксиметров л.а.”Сузуки Лиана”. В резултат на настъпилото ПТП е пострадала пътуващата в първия таксиметров автомобил 39-годишна жена от гр.Казанлък. Същата е приета с комоцио в МБАЛ – Казанлък за наблюдение, без опасност за живота.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram