Червеният кръст в Казанлък отваря приемна за помощи за Добрич

Общинският съвет на БЧК Казанлък приема в офиса си в гр. Казанлък, на ул. „Любомир Кабакчиев“ № 6, за пострадалите от област Добрич, памперси, почистващи и дезинфекциращи препарати, гумени ботуши, работни ръкавици, чували, четки и пособия за почистване, криви лопати, поцинковани и пластмасови кофи. 

Общинската организация на Български червен кръст – Казанлък с активната подкрепа и съдействие на община Казанлък започва на 25 юни 2014 г. кампания за набиране на парични средства за пострадалите от наводненията в страната.

Касичка на БЧК ще бъде поставена в Център за информация и услуги на гражданите ,бул „Розова долина” № 6,гр. Казанлък, в сградата на Община Казанлък.

Кампанията за набиране на финансови средства е без обявен финален срок.

Материалите и помощите в натура ще се събират от 8:30 часа до 17:00 часа на 26.06.2014 г./четвъртък/ еднократно в офиса на БЧК – Казанлък на ул. Любомир Кабакчиев” № 6, в гр. Казанлък.

АКТИВИРАН Е КРАТКИЯ НОМЕР 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев. 

Банковата сметка е публикувана на сайта на БЧК: www.redcross.bg. Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията.

БЧК поддържа непрекъсната връзка с  Националния кризисен щаб и с кризисните щабове по места.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram