Централното ръководство на ДПС дойде в Старозагорски регион

На 12 и 13 октомври Централният лъч на ДПС бе в регион Стара Загора за да представи своите кандидати за кметове на общини и кметства, както и листите за общински съветници и да се срещне с жителите по места. Сред гостите бяха председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев – зам.-председател, Халил Летифов – народен представител от Старозагорски избирателен район

За местните избори на 27 октомври ПП ДПС издига четирима свои кандидати за кметове: на общините Гурково (Мариан Цонев), Николаево (Юсеин Юсменов), Павел баня (Иса Бесоолу), Чирпан (Орхан Кемалов). В община Стара Загора за доверието на избирателите по места ще се борят Атанас Атанасов – кандидат за кмет на с.Братя Кунчеви, Димитър Димитров – кандидат за кмет на с.Загоре, Иван Костадинов – кандидат за кмет на с.Калитиново, Михаил Митев – кандидат за кмет на с.Хан Аспарухово.

За община Стара Загора ПП ДПС участва с листа с 28 кандидати за общински съветници. Тя се води от досегашния председател на Постоянната комисия по здравеопазване в Общинския съвет д-р Тунджай Йозтюрк, уважаван лекар. Останалите кандидати в листата са експерти в разнообразни сфери – животновъдството, енергетиката, икономиката, социалната сфера.

Имаме достойни кандидати, ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати притежават капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден, заяви Мустафа Карадайъ. Властта е от хората, властта е на хората и за хората. Тя е инструмент за решаване на проблемите на хората. Председателят на ПП ДПС припомни, че ДПС вече 30 години доказва с делата си, че е пазител на целостта, стабилността и мира в България, че милее за родината и призова за подкрепа с бюлетина 55.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram