Цветан Цветанов и Ева Паунова ще посетят Казанлък в събота

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети Казанлък на 17.10.2015 г. /събота/. Той ще бъде придружаван от председателя на областния предизборен щаб и народен представител Пламен Йорданов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.

В 10:00 часа Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ-Казанлък ще присъстват на спортния празник, включващ състезание по стрийт фитнес, футболен мач, волейболен турнир и маратонно бягане. Спортният празник се организира от ГЕРБ-Казанлък и ще се проведе на трите спортни игрища, намиращи се южно от стадион „Севтополис“.

В 10:30 часа Цветан Цветанов, Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ-Казанлък ще посетят обновената зона за отдих на улица „Петко Д. Петков“.

В 11:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък ще присъстват на откриването на зоната за отдих на улица „Бузлуджа“.

От 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. На площада пред Община Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на област Стара Загора кандидатите за кметове на ГЕРБ за областта.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram