Царицата е Михаела Хаджиева /ОБНОВЕНА +СНИМКИ/

Короната ще украси тази година хубавата глава на Михаела Хаджиева от Профилирана Природо-математическа гимназия „Никола Обрешков”, която бе избрана за Царица Роза на 2018 г. от жури, съставено от царици от предходни години.  Михаела  е зодия  Везни. Човекът с най-голямо влияние в живота й е нейната майка.

На 6 години си е представяла, че ще бъде адвокат, но днес мечтае за успешна кариера, като IT специалист.

Няма страхове и нищо лудо не е правила в живота си. Вярва в любовта от пръв поглед, а в свободното си време обича да пътува и да опознава всичко около себе си.

 

Втора подгласничка стана Бианка Няголова, също от Профилирана Природо-математическа гимназия „Никола Обрешков”, а втора Елица Славчева от Профилирана хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий”.

Най-голямо влияние в живота на Бианка имат нейните родители. В представите си на 6 години се е виждала като учителка, а днес мисли да се впусне в банковото дело. Провалът е това, от което най-много се страхува.Още не е правила нещо лудо в живота си и вярва в любовта от пръв поглед.В свободното си време предпочита хубава книга или разходка в парка с приятели.

Елица е зодия Стрелец. Най-голямо влияние в живота й има нейната майка. Като дете е мечтала да стане ветеринар. Днес мечтае и учи, за да бъде зъболекар. Страхува се да не загуби близък човек. Най-лудото нещо, което е правила е скок от висока скала в морето. Категорично не вярва в любовта от пръв поглед. Обича да играе волейбол.

-.

Царица Михаела се разчувства и обеща да бъде достойна за Долината на розите Снимка: Пресс ТВ
Царица 2018 Михаела Хаджиева Снимка: Добромир Димов

Царица 2018 Михаела Хаджиева Снимка: Добромир Димов(

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram