Хванаха трима шофьори с над 2 промила алкохол

В Районно управление «Полиция» – Казанлък вчера е образувано бързо полицейско производство срещу 25- годишния В.М. от с. Баня, обл. Сливен / неправоспособен водач/, за това че на същата дата около 18.10 ч. по пътя Гурково – с. Паничерево, управлявал л.а. «Ауди», със сливенска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2.06 промила, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е връчен талон за медицинско изследване. Задържан е за срок до 24 часа.

Също вчера в Районно управление «Полиция» – Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 43-годишния И.И. от Казанлък, за това че на същата дата около 22.05 ч. по ул. «Банянска» в града, управлявал личния си л.а. Фолксваген «Джета», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2.14 промила, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е връчен талон за медицинско изследване. Задържан е за срок до 24 часа.

На 09.10.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 48 год. Т.Т. от с. Горно Сахране, общ. Павел баня, за това че на същата дата около 00.10 ч. в с. Горно Сахране до кметството, управлявал личния си т.а. Мерцедес «208 Д», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2.37 промила в издишащия въздух, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е връчен талон за медицинско изследване. Задържан е за срок до 24 часа.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram