Хакнаха профила на старозагорския митрополит

Профилът на старозагорския митрополит Киприан в социалната мрежа е блокиран за втори път от хакери.

Напоследък злоупотребите с името на Старозагорската св. Митрополия зачестиха. Лица се представят за сътрудници на институцията и това бе причина от там да излязат с официално съобщение, в което се заявява, че  „Старозагорската св. Митрополия категорично се разграничава от всеки, който без надлежна легитимация се афишира като представител на митрополията и търси съдействие от нейно име”, съобщават от канцеларията.

Писмено са информирани различни институции и пердставители на стопанския сектор, че Митрополията не се ангажира с никакви искания за отпускане на финансови средства или друга логистична подкрепа и помощ, за които няма изрично писмо, подписано от Негово високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан.

”Всеки има свободата, правото и дори моралното задължение, според силите и възможностите си, да удовлетворява всяка молба, с която са се обърнали към него, но ние държим да знаете, че подпомагате мисията на Старозагорската св. Митрополия, само тогава, когато откликвате на прошенията на нейните легитимни представители”, пише още в съобщението.
Дарик

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram