Хакери пробват удари срещу сайта на Пресс тв

Неизвестни хакери пробват през последните дни да ударят сайта на Пресс тв. Неколкократните нападения започнаха в средата на миналата седмица. Атаките се появиха след серия публикации за полицейско участие в нерегламентирани схеми на международни парични потоци.

Сайтът Пресс тв не премълчава факти от задкулисието, заради което, вероятно, си навлече вниманието на хакери.

Част от публикациите на сайта все още не са видни, както и някои от тв новините, но съвсем скоро ще бъдат възстановени.

Екипът на Медийна група „Вис виталис“ се извинява на читателите и зрителите си за временната липса на достъп до пълното съдържание на сайта, но в идните дни тя ще бъде преодоляна.

Приемаме хакерските удари за признание на нашата журналистическа работа и усилие да извадим на светло скритите далавери на институциите.

Заплахите, отправени към изп.директор Славка Самарска от споменати лица в материалите ни, считаме за слабост, още повече че отказът от право на отговор не само доказва това и засилва усещането за задкулисност.

На хилядите ни читатели и зрители потвърждаваме, че няма да работим като радиоточка от 1970 година, разпространяваща „постиженията“ на властта и ведомствата чрез прессъобщения и хвалебствия. Ще продължаваме да вдигаме завесата и да се фокусираме върху мъглявините и скритите процеси на Казанлък и България.

Благодарим за доверието!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram