Фенове на ФК „Розова долина“ вече в “Hoolignas game”

Феновете на отборите от Югоизточната „В“ група ще могат да се съревновават в световноизвестната браузър игра “Hoolignas game” – www.hooligansgame.com.

Администраторите на играта добавиха всички тимове при аматьорите. Привържениците на отборите от Югоизточна България могат да се смятат за привилегировани, имайки предвид факта, че политиката на играта е да бъда включени само най-големите клубове в съответните страни. В играта са включени 60 държави, като до момента България бе “представена” от софийските Левски и ЦСКА.

Правейки си безплатен акаунт всички потребители имат възможността да се включат в банди с привърженици на съответния отбор и да се изправят в улични битки с “колеги” от противникови агитки.

Ултрасите ще има възможността също да рисуват графити на любимия отбор, да се спречкват с добре екипирани полицаи, разбира се, без това да нарани физически някого.

Спортно-техническата комисия при Зонален съвет на БФС в Пловдив излезе с ново решение относно насрочването на отложената среща от XX кръг на Югоизточната „В“ група между тимовете на ОФК „Левски“ (Карлово) и „Розова долина“ (Казанлък). Двубоят ще се играе на 18 април, събота вместо предварително определената дата 15 април, сряда. Припомняме, че двубоят беше отложен, заради влошеното време и наводнения терен на стадион “Васил Левски” в Карлово. Съображенията на Спортно-техническата комисия са, че работния ден не е удобен за двата отбора, а на 18 април, когато ще се изиграят двубоите от XXVI кръг на югоизточната ни рупа, двата отбора почиват. Срещата остава с непроменен начален час 17.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram