Усмихни се с Mall Galleria Стара Загора на 1 юни

Цял ден усмивки и забавления очакват малки и големи деца в Mall Galleria Стара Загора на 1-ви юни. Адреналин, усмивки, подаръци, изкушения, приключения и невероятни забавления.

За международния ден на детето най-доброто шопинг място в града подарява за поредна година незабравим целодневен детски празник.

Още в 10:00 часа на 1 юни, пред централният вход на Mall Galleria ще съберем децата на Стара Загора, за да участват в най-големият и позитивен флашмоб „Усмихни се“.

Усмивката ще се „роди” с помощта на над 600 деца от старозагорските училища, които с телата си ще изрисуват позитивният призив „Усмихни се”. За всички участници в най- големият и позитивен флашмоб, Mall Galleria Стара Загора осигурява подаръци. Събитието се реализира с подкрепата на Община Стара Загора.

Веднага след това, от 11:30 часа започва и безплатният урок по хип-хоп танци с The scary shadowzzz.

Но това съвсем не е всичко: от 12:00 до 18:00  на 1-ви юни три арт работилнички ще работят безплатно за децата на Стара Загора: Работилничка „Хлебна къща“, арт работилничка с Хиполенд и фейспейнтинг ателие.

Специални жестове с отстъпки чакат малките шофьори в Bigokart. С подаръци ще посрещат и в Kenvelo, където през целия ден ще важи намаление на дрехи до 50% , с допълнителен бонус от  5% при покупка за деца. С подаръци – играчки ще посрещат и в Mayoral, City toys и Хиполенд.

И още в Mall Galleria Стара Загора на 1-ви юни: целодневен Детски филмов маратон за киномани на 1 и 101 години, с шанс  да се превърнат в рекламни лица на новите кутии за пуканки на Cinema City. Условието за тази кинослава е просто: идваш в костюм на Супергерой, снимаш се за Facebook Фен страницата на Cinema City, събираш лайкове и .. си супер известен!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram