Удължаване на срока за поетапно затваряне на участъци от ул. „Генерал Радецки“ за ремонт на ВиК

Времето за поетапно затваряне на участъци от ул.“Генерал Радецки“ за подмяна на водопроводната мрежа по проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък се удължава до 4 юли 2023 г., вторник. Удължава се и срокът на въведената временна организация на движението в района на работа на ВиК, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата.

До 4 юли 2023 г., включително, ще важи забраната за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Генерал Радецки“ в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„Генерал Радецки“ с ул.„Тюлбенска“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“.

Остава в сила въведеният временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Старозагорска“, улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

За времето на ВиК ремонта пътуващите по Градска линия №1 ще могат да ползват близките до ул.“Генерал Радецки“ спирко на бул.“Никола Петков“, до хотел „Терез“, на бул.“Княз Александър Батенберг“ – спирка „Белчовата къща“  и спирките на ул.“Любомир Кабакчиев“.

Промените в движението ще важат за периода от 08:00 часа  до 17.00 часа до 4 юли 2023 г., вторник, включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram