Удължаване на затварянето на бул. „Княз Александър Батенерг“ и ул. „Генерал Радецки“

До 14.08.2023 г., понеделник, включително остават затворени за движение на пътни превозни средства северните пътни платна в посока изток – запад по бул.„Княз Александър Батенберг“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“.

Остава в сила временният режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ /двупосочно движение в южните пътни платна!/, в участъка от бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“, бул.“Никола Петков“, бул.„Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.

Временната организация на движение се налага във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък. Тя ще бъде променяна по участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по булеварда.

Времето за поетапно затваряне на участъци от ул.“Генерал Радецки“ за подмяна на водопроводната мрежа по проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък се удължава до 9 август 2023 г., сряда,включително. Удължава се и срокът на въведената временна организация на движението в района на работа на ВиК, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата.

До 09.08.2023 г., сряда, включително, остава в сила забраната за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Генерал Радецки“ в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„Генерал Радецки“ с ул.„Тюлбенска“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“.

Остава в сила въведеният временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Старозагорска“, улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

За времето на ВиК ремонта пътуващите по Градска линия №1 ще могат да ползват близките до ул.“Генерал Радецки“ спирко на бул.“Никола Петков“, до хотел „Терез“, на бул.“Княз Александър Батенберг“ – спирка „Белчовата къща“ и спирките на ул.“Любомир Кабакчиев“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram