Тодор Малаков, независим кандидат за кмет на Крън: Ще се боря Крън да получава повече внимание

Десетки крънчани присъстваха на организирания от Алтернативата на гражданите – Казанлък и Тодор Малаков конкурс

„Познавате ме и знаете, че не се отказвам лесно. Ще се боря Крън да получава повече внимание и да получава повече средства от общинския бюджет“, заяви независимият кандидат за кмет на Крън Тодор Малаков пред съгражданите си, дошли на организираното от него и Алтернативата на гражданите – Казанлък събитие. „Искам Крън да се развива, да има поддържани гробищен парк и тревни площи. Искам хората да могат да разговарят с кмета си и да получават съдействие от него за проблемите си“, добави той.

Тодор Малаков е подкрепен от непартийната коалиция Алтернативата на гражданите – Казанлък. “Ние сме непартийна формация, която издига само кандидати за общински съветници. На тези местни избори подкрепяме независими кандидати за кметове на населени места и Тодор Малаков е един от тях. Подкрепихме го, защото е човек с хъс, желание за работа и подхожда прагматично към проблемите. Това е и нашият подход, който успяхме да наложим в последните години в Общинския съвет“, каза кандидатът за общински съветник Янко Запрянов. „Търсим подкрепа, за да може в Общинския съвет да има повече хора, които ще мислят на първо място за интересите на Казанлък, на Крън и другите населени места в общината, ще работят експертно и ефективно“, добави той.

Десетки крънчани присъстваха на организирания от Тодор Малаков и Алтернативата на гражданите – Казанлък конкурс за най-добра плодова ракия „Крънска плодова“. В надпреварата участваха 17 майстори на плодовата ракия от Крън. На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от непартийната коалиция Янко Запрянов, Добрин Драгнев, Петър Щирянов, Петър Веков, Павлина Делчева, Димитър Граматиков и Веселин Василев. 

Журито в 5-членен състав – Янко Запрянов, Добрин Драгнев, Петър Щирянов, Иван Иванов и Венци Дуцин, оценяваха високоградусовите напитки по вкусовите им качества – мекота, плодов аромат, послевкус. Първа награда взе Диан Христов. Веднага след него се наредиха Димитър Димитров и Атанас Матев. Наградата на публиката отиде при Георги Иванов.

За доброто настроение на крънчани допринесоха и изпълненията на мъжка фолклорна певческа група „Нашенци“, а Тодор Малаков се ангажира конкурсът за най-добра плодова ракия „Крънска гроздова“ да се превърне в традиция.

За Тодор Малаков за кмет на Крън можете да гласувате с номер 73

За Алтернативата на гражданите – Казанлък с номер 69 за общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram