Терзиев поздрави възрастните жители на Шейново

Днес кандидата за кмет на Община Казанлък Николай Терзиев поздрави членовете на пенсионерски клуб и всички възрастни жители на Шейново по повод 1 октомври – Международния ден ма възрастните хора. Той им благодари и се поклони пред поколението с посребрели коси за положения труд, сили и енергия, която са вложили в граденето на днешна България.

„Мъдростта и опита, която носи вашето поколение е безкрайно ценна за мен. Само от нас – младите зависи да ги почерпим от вас! Да ви предложим почва, в която да можете да ги посеете, за да покълнат”, каза още Терзиев в обръщението си към шейновци.

Николай Терзиев им пожела здраве и дълголетие.

По време на срещата в казанлъшкото село Терзиев поздрави и местната дамска певческа група „КГБ – Клуб на готините баби” към пенсионерски клуб.  Той им благодари за всеотдайността, за добрите представяния на регионални и национални конкурси.

Николай терзиев подари на членовете на групата специално ушити сценични обувки, за да се чувстват те още по-комфортно при многобройните им изяви.

На сутрешното кафе и сладки приказки присъства и кандидата за кмет на село Шейново на БСП лява България Мирослава Кирова. Зад нейната кандидатура застава и Николай Терзиев – три мандата кмет на казанлъшкото село.

 

 

БСП лява България – № 28 в бюлетината

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

DSCN2457DSCN2461DSCN2454DSCN2467DSCN2474

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram