Температурите падат

В Казанлък максималната температура, днес, ще достигне до 15°. Преди обяд над западната половина от страната облачността временно ще се разкъсва, но след обяд отново ще се увеличи и ще е значителна – купеста и купесто-дъждовна. На места, главно в планинските райони, ще превали краткотраен дъжд. Над източната половина от страната през целия ден облачността ще е значителна и там на места ще превалява дъжд. Вятърът в цялата страна ще е от северната четвърт, до умерен. Максималните температури ще са между 12° и 17°, в София – около 13°.

Над планините облачността ще е значителна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, над около 1700 метра – от сняг. Ще духа умерен, по билата – силен вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието ще е предимно облачно и на места ще превалява дъжд. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram