Талантливи казанлъшки певици покоряват и морските сцени

Три концертни спектакъла представиха това лято в Каварна едни от най-талантливите пеещи български деца и младежи. Талантите са участници в едноседмични летни вокални академии „Гласовете“, които Сдружение „За българска музика и изкуство“ за първа година се организира в града.

Илона и Катрин Георгиеви от Казанлък взеха участие във втората Лятна академия в периода от 01.08.2022 до 06.08.2022, която завърши с голям емоционален концерт пред читалище „Съгласие“ – Каварна.

Освен младите таланти от различните краища на България, бъдещите владетели на музикалните сцени у нас и в чужбина, в концерта взеха участие и Ерсин-фронтмен на рок група „Джереми“ , Надя Ботева, Георги Янков, Ана Топалова – Ана Белла и Христина Ралева.

Летните концерти „Гласовете“ се провеждат с финансовото съдействие по проект към Министерството на Културата на република България.

Паралелно с това, Илона Георгиева продължава да работи усилено с вокалния си педагог Милена Иванова върху новата авторска песен „Кой запали луната“. Тя бе селекционирана  в тазгодишното издание на „Детска мелодия на годината“ с директор Надя Ботева.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram