С „Цвете на асфалта“ ще протестират майки в Деня на жената

Инициатива „Цвете на асфалта“  организират  в социалната мрежа протестиращите майки в Деня на жената. Така ще бъде показано недоволството  от социалната, демографската, образователната и икономическата политика на страната ни. Всеки от присъединилите се към проявата ще  донесе цвете, което символично ще положи на пешеходната пътека пред Общината между 12:00 и 15:00 часа.

„Инициативата „Цвете на асфалта “ е поета от протестиращите майки. Помните ли ги? Тези, които се борят за бъдещето на децата си, тези които всеки ден се сблъскват с жестоката реалност на предизвикателството да родиш и отгледаш достоен български гражданин, без да срещаш подкрепата на държавата и подчинените й институции, а напротив, те по всякакъв начин те възпрепятстват в този най- естествен и човешки порив – родителството!

Инициативата е знак на протест, срещу социалната, демографската, икономическата и образователната политика на страната ни!

Всеки човек без значение от възраст и пол, който осъзнава факта, че децата ни са нашето бъдеще и заслужават да растат по един нормален, спокоен и щастлив начин, може да се включи в това справедливо начинание.

Не се изисква много. Просто носете със себе си едно цвете, което ще положите на пешеходната пътека пред Община Казанлък.

Да покажем, че сме тук! Да покажем, че милеем за децата си и няма да се откажем в името на тяхното бъдеще!“, гласи призива на организаторите в социалната мрежа.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram