„С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ – НА ПЪЛНА СКОРОСТ!

От 28 май в гр. Казанлък стартира Националното изложение на производителите, което от тази година се провежда под новото си мото „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“!

Изложението се провежда на открити площи пред ДК „Аресенал”, от 28 май до 3 юни, а участващите над 30 фирми от цялата страна ще представят своите най-нови стоки и колекции за сезон Пролет – Лято ‘2018.

Изложението е с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство и се провежда във формата „Празник на открито за цялото семейство“.

И тази година всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители  и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване в дните на Фестивала на Розата в Казанлък.

Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции на сезонни стоки на щандовете на изложението. А за търговците и собствениците на магазини в Казанлък остава възможността за директна връзка с производители и дистрибутори на български стоки и доставки на едро.

С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ продължава до 3 юни (събота) с покана за посещение към всички граждани и гости на Казанлък.

Посетете!

Изберете българските производители!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram