С любов за децата на град Казанлък!

Гюлен Окан и Иван Иванов раздават подаръци на повече от 1600 деца в детските градини на град Казанлък и региона.

Подаръците са любезно подготвени от СмартиКидс Казанлък и издателство Зообука.

По един голям плакат с българската азбука от Зообука, ще получат всички групи в детските градини в град Казанлък, а за всяко дете ще има индивидуални ваучери с отстъпка, както и занимателни карти с образователни игри и задачки, развиващи фината моторика и въображението на децата.

Първият Ваучер ще бъде за отстъпка при записване на курс по избор в Смарти Кидс, Казанлък.

Центърът предлага модерни, образователни курсове по увлекателна математика, ментална аритметика, бързо четене, рисуване и роботика за деца от 3 до 16 години. С добре обучен екип от професионалисти, центърът е идеалното място за хармоничното развитие на вашето дете.

Запишете се на безплатен пробен урок, още сега, на телефон 0877609023!

Вторият Ваучер ще бъде за отстъпка при пазаруване в онлайн магазина на Зообука, където децата ще могат да си изберат иновативни карти, книжки и образователни материали с българската азбука, интерактивна предучилищна математика, английската азбука и още много…

Гюлен и Иван са възпитаници на Художествената гимназия в Казанлък, като по-късно Гюлен завършва своето образование във Великобритания, а Иван – в НХА, София. Днес те са основатели на издателство Зообука и представители на Смарти Кидс Казанлък – за града на розите.

С пожелание за една успешна, забавна и любознателна учебна година към всички деца на Казанлък от СмартиКидс Казанлък и издателство Зообука.

Смарти Кидс Казанлък

Телефон: 0877 609 023

www.smarty-kids.bg

E-mail: kazanlak@smarty-kids.bg

Зообука ООД

Телефон: 0877 609 022

E-mail: hello@zoobuka.com

www.zoobuka.com

Адрес: ул. „Дондуков“ 1, Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram