Съветниците утре на заседание

Заседание на Общинския съвет на Казанлък събира старейшините при дневен ред от четири точки. Утре те ще трябва да гласуват създаване на местно публично-частно партньорство с участието на община Казанлък за подаване на Заявление за изразяване на интерес за реализиране на Проект по подмярка 19.1 ”Помощ за подготвителни дейности” на мярка 19 ”Водено от общностите местно развитие” по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., подкрепена от Европейският земеделски фонд за развитие на селските райони.

Ще трябва и местните избраници от изтичащия мандат да приемат бюджет на Общинско предприятие ”Кухня – майка, в т.ч. дейност Детска млечна кухня” за 2015 г. и да утвърдят маломерни и слети паралелки в общината за учебната 2015/2016 г.

Педоставяне за безвъзмездно за управление на част от имот – частна общинска собственост в болницата в гр. Казанлък на ”Център за спешна медицинска помощ – Стара Загора”, за нуждите на Филиал за спешна медицинска помощ гр. Казанлък е друго предложение, което ще бъде подложено на гласуване.

Това е едно от последните заседания на Съвета в този формат, преди изборите за нов на 25 октомври.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram