Стоян Иванов (гр. Шипка): Винаги съм се ръководил от Вашия интерес!

„Винаги съм се ръководил от Вашия интерес! Успях да отъпча пътеките, по които се решават задачите, за да се развива Шипка, това заяви кандидатът на ГЕРБ за четвърти мандат кмет на гр. Шипка Стоян Иванов, който тази вечер представи пред своите съграждани отчет за извършената работа в мандат 2011 – 2015 г. Да го подкрепят, в планинското градче дойдоха повече от половината кандидати за общински съветници от листата на партията и кандидатът за кмет Галина Стоянова, която заяви: „Ние заставаме зад Стоян Иванов с ясното съзнание да му помагаме, ако му гласувате доверие в изборния ден. Помнете, че всичко може да се постигне, ако има сговор и сте заедно.”

Тази година благодарение на Стоян Иванов е извършено частично изкърпване на ул. „Никола Странджата“. Социализирани са тракийски могили. От дирекция „Вероизповеания” към Министерски съвет са отпуснати 10 000 лв.  за ремон на храма в гр. Шипка. Във високата част по ул. „Боян Чомаков“ е прекаран нов водопровод. Асфалтирани са отсечки от ул. „Стефан Орешков“, като стойността наремонтните дейности е 60 000 лв.

            През 2014 г. кандидатът за кмет на гр. Шипка Стоян Иванов е осигурил средства за ремонт на покрива на местното училище. Подписан е и договор между Община Казанлък и СНЦ „Слава” за ремонт и стопанисване на читалището.

            В мандата на Иванов е направена подмяна и на 100 м. главен водопровод от водоема към гр. Шипка и още 100 м. по ул. „Стефан Орешков”, както и ремонт на коритото на р. Димовец. Разработен е проект за етнографски комплекс в града и са завършени ремонтните дейности на втория етаж на кметството. Асфалтирана е ул. „Ген. Гурко”, положен е нов водопровод по ул. „Родопи” и ул. „Здравец”. Изградени са три детски площадки.

„Ако бъда избран отново за кмет на гр. Шипка, ще работя за реализиране проекта за ремонт на читалище „Светлина”, като стойността на проекта е над 1 млн.лв.”, посочи Стоян Иванов, сред чиито приоритети са още: подмяна на водопреносната мрежа, ремонт на  улиците в града, изграждане на информационен център за обслужване на туристи, посещаващи региона.

За Стоян Иванов – кандидат за кмет на гр. Шипка, Галина Стоянова – кандидат за кмет на Община Казанлък и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, гласувайте с номер 19 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

ПРЕСЦЕНТЪР на ГЕРБ-КАЗАНЛЪК

DSC_0030DSC_0031DSC_0034DSC_0040DSC_0042DSC_0047DSC_0048DSC_0051DSC_0052DSC_0059DSC_0064DSC_0067DSC_0072DSC_0078

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram