Стартират номинации за наградата „Бъдеще за децата”

Сдружение “Бъдеще за децата” започна приема на номинации за носители на годишната награда на казанлъшката организация,която ще бъде връчена за втора година в началото на месец юни 2016 г. За целите на Наградата, се търсят хора, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време.

Сдружение „Бъдеще за децата” учреди годишна награда „Бъдеще за децата” през изминалата година, с цел да се стимулира доброволчеството и дарителството в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на едноименната награда, екипът на сдружението иска да засвидетелства своето уважение към всички хора – приятели на децата.

Номинации могат да се правят до 30 май в три категории – Обществена личност  – с цялостен принос за децата на Казанлък; Бизнес с кауза – развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък и Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, социални работници, рахабилитатори, лекари и др./, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ – хора, направили нещо значимо за НАШИТЕ ДЕЦА.

И тази година на официалната церемония по връчване на наградите „Бъдеще за децата” ще бъдат отличени инициативи и кампании, организирани в подкрепа на децата на Казанлък. Право на номинация имат всички организации работещи с деца – училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др.

Местната организация ще сформира Комисия, която ще обсъди и гласува отделните номинации.  На финала – комисията ще избере три истории, които ще получат годишната награда „Бъдеще за децата 2016”.

Официалната церемония по награждаването, ще се проведе на 7 юни 2016 година, в Културно-информационен център – Казанлък, на ул. „Искра” 4.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram