Социалистите от Николаево празнуваха Девети септември със специални гости

Зам.-председателят на БСП и депутат от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  Драгомир Стойнев и областният председател Васил Самарски бяха специални гости на социалистите в Николаево. Те бяха поканени да присъстват на традиционния курбан по случай Девети септември. Всяка година кметът Косьо Косев, кандидат на БСП за трети мандат, събира социалисти и симпатизанти на 9-ти септември, за да честват историческата дата с енергията, с която са градили. Косев поздрави с празника  лично  днес повече от 160 привърженици на лявата идея.

„Трябва да обясняваме на нашите деца какво се е случило преди 71 години в България и за 45 години – с труда и съзиданието как се е променила родината ни”, каза пред социалистите и симпатизантите на левицата Стойнев, признавайки, че се гордее с паметния ден и затова го празнува всяка година сред социалисти.

„Благодарение на кмета на Николаево тук традициите за Девети септември се съхраняват и   предават  енергията на социалистическата идея на по-младите, заедно с общинското партийно ръководство”, обърна се към присъстващите Самарски, пожелавайки им да са единни и да победят на местните избори.

„Удовлетворяващо за нас е, че справедливата и хуманна идея на БСП, я предпочитат младите и активните хора в Николаево. За 9-ти септември в нашите редици се вляха нови 4 души”, сподели Пенка Генчева, председател на партията в Николаево, която изрази своята признателност на Драгомир Стойнев за решените проблеми на хората.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram