Седмица на кърменето в Казанлък

От 1 до 7 август се чества Световна седмица на кърменето (ССК). Както всяка година, Ла Лече Лига България традиционно я отбелязва с редица събития в страната. В Казанлък, за седма поредна година, Седмицата ще се отбележи с две кърмачески срещи, организирани от местната Ла Лече Лига група. Темата тази година е „Кърмене и работа. Възможно е! ”, като основна цел е да насърчи и помогнем на повече родители да научат за възможностите да се съчетаят кърмене и работа и да получат полезна и съвременна информация.

Като съветник на Световната Здравна Организация, Ла Лече Лига е нестопанска, изцяло доброволческа организация с голям авторитет в своята област, която има за цел да подкрепя и информира кърмещите майки, да провежда обучения на медицински лица и майки с опит в кърменето.

 

ПРОГРАМА НА ССК 2015 ЗА КАЗАНЛЪК

3 август 2015г. /понеделник/, 10.30 часа, Ла Лече Лига среща на тема: „ССК 2015 – Кърмене и работа. Възможно е!”. Ще се проведе в двора на Сдружение „Бъдеще за децата”, гр.Казанлък, ул.”Войнишка” 25 (намира се до северозападния край на парк Розариум)

 

5 август 2015 г./сряда/, 10.30 часа, Ла Лече Лига среща на тема: „Предимството да кърмиш”. Ще се проведе в двора на Сдружение „Бъдеще за децата”, гр.Казанлък, ул.”Войнишка” 25 (намира се до северозападния край на парк Розариум)

 

Добре дошли са бъдещи и настоящи родители, баби, бебета, деца и всеки заинтересован по темите. Срещите са безплатни, в неформална и приятна атмосфера, продължават около час и половина. Не се изисква предварително записване.

За повече информация и връзка с ЛЛЛ консултанти: www.lllbg.org

0888 555 385 – национален телефон на ЛЛЛ за информация, помощ и подкрепа

Партньор на ССК 2015 в Казанлък е Сдружение „Бъдеще за децата” – www.speckids.org

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram